top of page

Our Dogs

Here at home we have Clumber Spaniels and a French Bulldog.

The dogs that live at home is:

IMG_8587.jpg
Z.jpg
IMG_3726.jpg

Bimbik´s Chanel
(Bårghill)

Sang Bleu`s Charlie
(Zetor)

Star Fidelis Queen Ragna

(Ragna)
 

F: 01.04.21

Vår første Clumber som vi hentet i Estland. En spretten og meget happy frøken, som mer enn gjerne er med på det hu blir bedt med på. Har gjort det godt på utstilling og som viser god jaktlyst og ivrig på blodspor. En perfekt familiehund som vi gleder oss til fortsettelsen med.  

F: 23.07.18

Vår herlige lille maskin som vi hentet i England.

Veldig tøff type som ikke sier neitakk til en skogstur eller hva det måtte være, så lenge han får være med. Funker som borrelås, på godt og vondt ;)

Frisk og fin og en herlig fyr!

F: 16.02.22

Clumber nummer 2 ramlet inn her på mystisk vis. Viste tidlig at det satt mer mellom ørene enn det så ut som. Har vist gode egenskaper på apportering og i utstillingsringen! Iver og glede utstråles. Virkelig en hund med mye fart.

IMG_3715.jpg
More to come.jpeg
More to come.jpeg

Victores Vici Kaprys Rejenta (Martha)

F: 24.05.22

Lille MartyParty! livet er en fest!

Tett etter Ragna landet i huset her, så ankom Martha også. Dette er en etterlengtet liten krabat etter hannen som jeg har kikket på i god stund før mitt Clumber liv startet. Veldig spennende frøken, som gjerne ligger i fanget, men som mer enn gjerne er med på både apportering og lek. Viser seg at snuten på denne frøkna virker like godt som hu svinger seg i utstillingsringen. 

bottom of page